Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Maak je afspraak in één van onze 12 toonzalen.

Zoek een toonzaal in je buurt
 1. PV ZONNEPANELEN
  Er is al veel over gezegd en geschreven maar met pv zonnepanelen maak je jouw eigen elektriciteit. Deze moet je alvast niet betalen! De premies voor 2022 zijn hetzelfde gebleven zodat je investering eens zo snel is terugbetaald. Ook in combinatie met een digitale teller blijft dit een interessante investering. Kwestie van je installatie slim te gebruiken. De nieuwe, betaalbare, generatie huisbatterijen komen eraan zodat je snel het te veel aan energie overdag kunt opslaan om savonds te gebruiken. 
  Onze slimme zelfbouwoplossing voor zonnepanelen?
  We werken met Glas/glas Bi-facial zonnepanelen. Deze kunnen langs beide zijden het licht omzetten naar energie.We berekenen hoeveel panelen je nodig hebt en stellen zo je pakket samen. Jij plaatst met onze instructies de panelen en een Easykit vakman komt langs voor de aansluiting aan de omvormer en de opstart. 

  --> Bekijk hier alvast enkele installatie voorbeelden.

 2. WARMTEPOMP
  Ideaal voor je nieuwbouw of grondige renovatie. Onze lucht/water warmtepompen werken op elektriciteit. Je hebt dus geen aardgasaansluiting nodig, je installatie is 100% emissievrij. Het rendement van een warmtepomp is 4 keer hoger dan van een traditionele gaswandketel. Je elektrisch vermogen wordt dus omgezet in 4 keer zoveel warmte. De totale energiekost van een warmtepomp (elektriciteit) ligt een pak lager dan bij een gaswandketel (aardgas). Als je voldoende zonnepanelen plaatst, kan je zelf je eigen energie opwekken die nodig is voor de warmtepomp. Je vloerverwarming dient als een batterij, je slaat de warmte overdag op in de chape zodat deze savonds nog voldoende warmte kan afgeven. Je hebt ook geen shouw of minder onderhoud nodig voor de installatie. Weer een besparing!  Een goed geïsoleerde woning heeft weinig vermogen nodig, een lucht/water warmtepomp is dus ideaal, je moet de warmte niet gaan halen uit de grond met een dure boring of captatienet in de tuin.
  Onze slimme zelfbouw oplossing voor warmtepompen?
  We werken met de gekende merken van Daikin, Bulex en Samsung en bieden lucht/water of lucht/lucht warmtepompen aan. Onze coach berekent het nodige vermogen en stelt een installatie samen, op maat van je woning. Je plaatst zelfs de toestellen, legt de leidingen klaar en een Easykit vakman komt de installatie voor je aansluiten en opstarten. Je koopt de materialen aan groothandelsprijzen en bespaart een pak op je werkuren. Zo kan je voor de prijs van een klassieke installatie een zuinige warmtepomp plaatsen. 

  --> Vraag hier een prijsraming aan voor jouw project. 

 3. VLOERVERWARMING
  Vloerverwarming is al lang geen luxe product meer. Meer en meer (ver)bouwers kiezen voor deze slimme manier van verwarmen. Wat maakt deze verwarming zo interessant? Een radiator is klein en moet een hele ruimte opwarmen, de temperatuur door de radiator moet dus voldoende hoog zijn. Vloerverwarming is groot omdat je het in heel de ruimte toepast. Omdat het zo groot is, kan je met een lagere temperatuur de ruimte opwarmen. Hoe lager de temperatuur hoe minder energie dat je nodig hebt dus je bespaart op je energiekost. Je chape werkt als batterij, je warmt deze één keer op en deze blijft nog lang de warmte langzaam afgeven. Je verwarmingstoestel hoeft slecht af en toe bij te warmen waardoor je ook daar ook minder energie nodig hebt. Een extra voordeel, je ziet het niet en is dus een pak esthetischer als radiatoren. Het verspreidt de warmte gelijk over de ruimte, het is dus ook een comfortabele en aangename manier van verwarmen. 
  Onze slimme zelfbouwoplossing voor vloerverwarming?
  We berekenen al de nodige materialen, maken een duidelijk legplan. Bij de levering geven we een woordje uitleg zodat je zelf aan slag kan. Is je installatie klaar, dan komt een Easykit vakman je installatie controleren zodat jij zeker bent dat alles goed gelegd is

  --> Bekijk hier hoe eenvoudig het is om zelf je vloerverwarming te plaatsen. 
 4. ZONNEBOILER
  Een andere manier om de zonne energie op te slaan is een zonneboiler. Hier gaan we door middel van 1 à 2 zonnepanelen het zonlicht omzetten in warm water. Je kan een zonneboiler aansluiten op een bestaande installatie met een gasketel. Als de zonneboiler op temperatuur staat, zal de gaswandketel niets moeten doen als je warm water voor de douche nodig hebt.  Je bespaart zo een pak energie uit voor het maken van je warm water. Je verwarmingsketel zal inschakelen wanneer de boiler niet meer op temperatuur staat. Ideaal om zo je energiefactuur te verlagen bij bestaande installaties zonder dat je grote werken moet uitvoeren.
  Onze slimme zelfbouwoplossingen voor een zonneboiler?
  We leveren de boiler en toebehoren op de werf. Je kan deze samen met onze Easykit vakman aansluiten op de bestaande installatie. Wij starten de zonneboilers voor je op. Zo bespaar je een pak op je installatie en bespaar je tot 30% op je energiefactuur. 

  --> Bekijk hier de prijsvoorbeelden van een zonneboiler installatie. 

 5. REGENWATERSYSTEEM
  Drinkwater is een kostbaar goed, het is schaars en duur. Waarom drinkwater gebruiken voor je wc’s, wasmachine, wagen of nog erger om je tuin te besproeien als we dit perfect kunnen doen met regenwater. Stockeer het regenwater in een reservoir zodat je dit kan gebruiken op plaatsen waar je geen drinkwater nodig hebt. Je zal zo 60% op je waterfactuur besparen. Regenwater is zoals de zon tenslotte gratis.
  Onze slimme zelfbouwoplossingen voor regenwater?
  We hebben slimme systemen met een aanzuigset, regenwaterpomp en filters die je eenvoudig zelf kan plaatsen. Met het omschakelsysteem schakel je automatisch over op stadswater als je regenwaterput zou leeg zijn.

  --> Bekijk hier hoe eenvoudig het is om zelf je regenwatersysteem te plaatsen.

Wil je zelf ook aan de slag met onze slimme zelfbouwoplossingen?
Kom dan langs in één van onze Easykit toonzalen voor gratis advies, studie en offerte. 
 

--> onze toonzalen

 

 

Energie besparen met zonnepanelen
energie besparen met zonnepanelen
energie besparen met regenwater
energie besparen met zonneboiler
energie besparen met vloerverwarming

Het materiaal dat we aanbieden is van gerenommeerde merken.

 • Daikin
 • Ubbink
 • Duco
 • Niko
 • Thermoduct
 • Bulex
 • Henco
 • ACV