Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Maak je afspraak in één van onze 12 toonzalen.

Zoek een toonzaal in je buurt

02-03-2023

Hoe werkt Niko Home Control voor traditionele bekabeling?

Niko Home Control is een slimme huisautomatiseringssysteem dat u in staat stelt om de elektrische installatie in uw huis te bedienen en te automatiseren. Niko Home Control is compatibel met traditionele bekabeling en kan worden geïnstalleerd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Het systeem werkt door middel van een centrale controller, genaamd de Niko Home Control Gateway. Deze gateway verbindt alle apparaten in uw huis, zoals schakelaars, stopcontacten, verlichting en thermostaten, en stelt u in staat om ze op afstand te bedienen met behulp van een app op uw smartphone of tablet.
  • Om Niko Home Control te installeren in een huis met traditionele bekabeling, moeten de bestaande schakelaars, stopcontacten en andere apparaten worden vervangen door Niko Home Control-apparaten. Deze apparaten zijn voorzien van extra elektronica om ze te verbinden met de gateway. Je hoeft niet alles te vervangen, je kan de installatie ook gebruiken in combinatie met het klassieke systeem.
  • De installatie van Niko Home Control kan eenvoudig zelf uitgevoerd worden, in verschillende fases. Je kan perfect beginnen met één schakeling en zo uitbreiden wanneer je wenst. 
  • Eenmaal geïnstalleerd, biedt Niko Home Control tal van mogelijkheden om uw huis te automatiseren en uw comfort en veiligheid te verbeteren. Zo kunt u bijvoorbeeld de verlichting automatisch laten inschakelen wanneer u thuis komt of de verwarming op afstand bedienen.

   |   Tags: Niko Home Control