Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Maak je afspraak in één van onze 12 toonzalen.

Zoek een toonzaal in je buurt

Niko Home Controle Busbekabeling- Zelfbouw domotica

Bouw je een nieuw huis of ga je een bestaande woning grondig renoveren waarbij je ook de bekabeling van de elektrische installatie vervangt? Dan kan je kiezen voor Niko Home Control. Busbekabeling, dat betekent niet alleen eenvoudige bekabeling, maar ook complete huisautomatisering met onbeperkte mogelijkheden en de flexibiliteit om het systeem altijd uit te breiden, bijvoorbeeld wanneer je gezinssituatie verandert.

Tijdens de installatiewerken plaatst je meteen alle bekabeling die je nodig hebt om slim, veilig en comfortabel te wonen en energie te besparen. Met intuïtieve displays, zoals het sfeerdisplay en het ecodisplay, stem je je elektrische installatie volledig op jouw wensen af. En wil je achteraf bedieningen aanpassen of uitbreiden, dan kan je dat dankzij de flexibiliteit van het systeem zonder problemen.

Busbekabeling gebruikt kabels die naast spanning ook elektronische signalen doorsturen. Ze doen alle onderdelen van je elektrische installatie met elkaar communiceren en maken je installatie slim. Zo kun je bijvoorbeeld met 1 schakelaar in je woonkamer ook de lichten in je slaapkamers bedienen. Dezelfde schakelaar kun je later herprogrammeren om bijvoorbeeld het licht in je tuin te doen branden.

Breid je smart home later uit, je kan nog altijd veranderen
Start met een basisinstallatie. Voeg op je eigen tempo en op basis van je budget later extra functionaliteiten toe. Zonder dat je extra bekabeling hoeft te voorzien. Zo kan je je schakelaars altijd voor iets anders gebruiken. Bedien bijvoorbeeld met een schakelaar in je inkomhal de verlichting in je tuin die je altijd vergeet uit te doen voor je gaat slapen. Of stel in dat het licht er automatisch uitgaat.

Domotica duur?
Laat je niet afschrikken door het woord domotica, het hoeft niet veel duurder te zijn dan een centrale sturing. Wil je basis beginnen en geleidelijk aan je installatie en mogelijkheden uitbreiden zonder veel extra werk dan is domotica een ideaal en betaalbaar systeem voor jouw woning.

Bereken jouw prijsvoorbeeld op MijnBudget en wij bewijzen dat het niet duur hoeft te zijn!

 

energie besparen met Niko home control, huisautomatisering en domotica

Hoe zelf je domotica-kast aansluiten?

Onze producten

Elektriciteit
Alle producten

Jouw budget op maat

Gebruik onze online applicatie "MijnBudget" en bereken zelf het budget van jouw project.

MijnBudget

Budgetvoorbeeld

vrijstaande woning

Getuigenis

Heel heldere en complete uitleg, geduldig met 'Dummies'. Een hele hoop spullen op voorraad en rekent mee naar de goedkoopste oplossing. Als je dan thuis…

Lees meer getuigenissen

Slimme zelfbouw

Zelf je Elektriciteit installeren in een aantal eenvoudige stappen.

Lees meer

Het materiaal dat we aanbieden is van gerenommeerde merken.

  • NikoHome control domotica
  • Niko schakelmatriaal
  • Preflex
  • Bauer solar
  • SMA OMVORMER ZELFBOUW