Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Kom langs, onze zelfbouwcoaches helpen je graag verder.

Zoek een toonzaal in je buurt

Zit je met vragen over jouw sanitaire installatie? Je kan ons steeds contacteren, maar misschien vind je het antwoord hieronder in onze veel gestelde vragen.

Regenwater is agressiever dan leidingwater. Vele fabrikanten beschrijven in hun garantiebepalingen de maximale Ph-waarde die mag gemeten worden in de verwarmingsinstallatie. Er zal geen fabrieksgarantie worden toegekend als de maximale zuurtegraad in jouw installatie werd overschreden.

Onze regenwaterpop van DAB is geluidsarm 69 dB. De pompt draait enkel wanneer er vraag is naar regenwater dus bij het doortrekken van de toiletten, het gebruiken van de wc machine of het sproeien van de tuin. Meestal plaatst men de pomp in de garage, berging of technische ruimte. Plaats de pomp enkel in een vorstvrije ruimte.

De houder van je filters zijn transparant, je kan dus heel eenvoudig zien hoe vuil je filters zijn. Vervang deze tijdig want een vuile filter zal tegenovergesteld werken en het debiet aan je kranen verminderen. Gemiddeld is dit een 2 keer per jaar. Easykit heeft steeds deze filters op stock.

Onze Dab pompen zijn beveiligd tegen drooglopen, wanneer er lucht in de aanzuigleiding zit zal de pomp dus afslaan om zich te beschermen. Voor je de pomp opstart moet je de aanzuigleiding opvullen. Als deze met regelmaat afslaat dan loopt je aanzuigleiding waarschijnlijk leeg via een slechte koppeling. Kijk goed al je koppelingen na en tevens de aansluiting in de put.

Hoe werkt een regenwatersysteem?

Onze producten

Sanitair
Alle producten

Jouw budget op maat

Gebruik onze online applicatie "MijnBudget" en bereken zelf het budget van jouw project.

MijnBudget

Budgetvoorbeeld

vrijstaande woning

Getuigenis

We zijn super tevreden over de werken van de Easykit monteur bij ons op de werf. Vriendelijke werkkracht!

Lees meer getuigenissen

Slimme zelfbouw

Zelf je Sanitair installeren in een aantal eenvoudige stappen.

Lees meer

Het materiaal dat we aanbieden is van gerenommeerde merken.

  • Begetube
  • Henco
  • Bulex
  • Dab
  • Wisa
  • Dyka