Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Kom langs, onze zelfbouwcoaches helpen je graag verder.

Zoek een toonzaal in je buurt

Zit je met vragen over jouw sanitaire installatie? Je kan ons steeds contacteren, maar misschien vind je het antwoord hieronder in onze veel gestelde vragen.

Je kan zelf de hardheid van je water kiezen. Ideaal water heeft een hardheid van 7 Duitse graden (of 12 Franse graden). Wanneer je water zachter is dan wordt het agressief en kan het metalen in je installatie gaan aantasten.

Als je niet onmiddellijk wil investeren in een waterverzachter voorzie dan alvast een aansluitpunt, een stopcontact en een aansluiting op de afvoer.

Hoewel koud water minder kalkaanslag veroorzaakt dan warm water, is het beter ook het koud water te ontharden. Er zijn veel huistoestellen waarbij koud water verwarmd wordt. Zelfs voor koudwatertoepassingen is het raadzaam onthard water te gebruiken. Kijk je maar eens in de waterbak van jouw hond of kat, waarvan je het water regelmatig ververst; na enkele maanden treedt ook hier duidelijk kalkaanslag op.

Het is noodzakelijk dat de gebruiker regelmatig de voorraad regeneratiezout in de ontharder aanvult, zonder zout kan je toestel het water niet ontharden. Je kan heel eenvoudig zelf de hardheid van je water testen. Het is aangewezen je toestel regelmatig te laten onderhouden om zo de goede werking te garanderen

Hoe zelf je collectoren aansluiten met onze aansluitkit?

Onze producten

Sanitair
Alle producten

Jouw budget op maat

Gebruik onze online applicatie "MijnBudget" en bereken zelf het budget van jouw project.

MijnBudget

Budgetvoorbeeld

vrijstaande woning

Getuigenis

We zijn super tevreden over de werken van de Easykit monteur bij ons op de werf. Vriendelijke werkkracht!

Lees meer getuigenissen

Slimme zelfbouw

Zelf je Sanitair installeren in een aantal eenvoudige stappen.

Lees meer

Het materiaal dat we aanbieden is van gerenommeerde merken.

  • Begetube
  • Henco
  • Bulex
  • Dab
  • Wisa
  • Dyka