Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Maak je afspraak in één van onze 12 toonzalen.

Zoek een toonzaal in je buurt

Plaats zelf je waterverzachter

Iedereen houdt van zachtheid, ook je verwarmingsinstallatie.
Kalk is een gekende boosdoener voor alle huishoudelijke apparaten die leidingwater verbruiken. Dus ook voor je verwarmingsinstallatie. Kalk isoleert je elektrische weerstand, de warmtewisselaar van je gasketel, enz., met als gevolg dat je meer energie verbruikt.
De Bsoft waterverzachter van Bulex maakt je leidingwater zacht en gaat kalkafzetting voorkomen, waardoor je verwarmingsinstallatie beter beschermd wordt en je langer geniet van optimaal comfort en lagere energiekosten. Als bonus zal ook je huid minder snel uitdrogen en zal je was veel zachter aanvoelen. Mooi meegenomen toch?

Een waterverzachter is bovendien een prima investering. Het toestel heeft een terugverdientijd van ongeveer 5 jaar en zorgt gedurende 15 jaar voor zacht water.

Werking
Deze volumetrische waterverzachters werken via ionenuitwisseling met harsen. Het hars houdt de kalk vast. Wanneer het hars verzadigd is, wordt het gereinigd met een zoutspoeling. De Bsoft is hiervoor voorzien van proportionele bezouting. Hierdoor wordt er nooit meer zout gebruikt dan nodig: goed voor het milieu en voor je portemonnee.
 

Installatie en gebruik
Voor de installatie van de waterverzachter dien je enkel een stopcontact te voorzien in de buurt waar de waterverzachter zal geplaatst worden om de transformator aan te sluiten. Alle andere benodigdheden worden meegeleverd. Bovendien zijn ze volledig voorgeprogrammeerd, waardoor de Easykit technieker enkel nog de datum en de tijd moet instellen en de netto hardheid moet programmeren. De waterverzachters zijn gebruiksvriendelijk: de apparaten zijn zelflerend en houden rekening met het verbruik van de afgelopen 28 dagen.

Hoe zelf je waterverzachter plaatsen?

Onze producten

Sanitair
Alle producten

Jouw budget op maat

Gebruik onze online applicatie "MijnBudget" en bereken zelf het budget van jouw project.

MijnBudget

Budgetvoorbeeld

vrijstaande woning

Getuigenis

Heel heldere en complete uitleg, geduldig met 'Dummies'. Een hele hoop spullen op voorraad en rekent mee naar de goedkoopste oplossing. Als je dan thuis…

Lees meer getuigenissen

Slimme zelfbouw

Zelf je Sanitair installeren in een aantal eenvoudige stappen.

Lees meer

Het materiaal dat we aanbieden is van gerenommeerde merken.

  • Begetube
  • Henco
  • Bulex
  • Dab
  • Wisa
  • Dyka