Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Kom langs, onze zelfbouwcoaches helpen je graag verder.

Zoek een toonzaal in je buurt

Samsung Windfree. Schone lucht, tochtvrije koeling.

Samsung WindFree

WindFree technologie verbetert het comfort binnenshuis door koele lucht uit te blazen door duizenden microgaten in het paneel van de airco, om de frisse lucht gelijkmatig te verspreiden zonder koude tocht. In de WindFree modus wordt de lucht zacht verspreid, waardoor een ‘Still Air’-omgeving wordt gecreëerd die je dag en nacht een totaal welzijn biedt.

Slimme bediening

De Samsung WindFree airconditioning wandmodellen met AI (Artificiële Intelligentie) Auto Comfort laat je kennismaken met een intelligente manier van leven. Het analyseert de kameromstandigheden en gebruikspatronen en past vervolgens automatisch de temperatuur van de airconditioner hier op aan. Als je iedere dag op dezelfde tijd aanwezig bent in de ruimte dan Stelt de airco automatisch de gewenste temperatuur in. De instellingen van de airco kunnen ook worden beheerd met de Samsung SmartThings-app.

Energie-efficiëntie

De Samsung-compressor met Digital Inverter Boost-technologie helpt je te besparen op energieverbruik. De bewegingsdetectiesensor (MDS) koelt de kamer efficiënt door zelf de activiteit van de airconditioning te regelen wanneer er niemand aanwezig is.

Schone lucht

De modellen van Samsung WindFree™ airconditioning zijn voorzien van een geavanceerde filter. Hiermee kunnen zelfs de kleinste stofdeeltjes, allergenen en overige luchtvervuilers worden geëlimineerd. Het filter heeft een zeer grote dichtheid, waarmee zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de ingaande lucht gefilterd. Bovendien is het filter in de airco uitgerust met een antibacteriële laag, waardoor bacteriën geen kans meer hebben. Alle lucht die de unit verplaatst, passeert dit filter. Je lucht is tot wel 90% schoner!

 

Plaats zelf je airco met de hulp van Easykit.

Onze producten

Verwarming
Alle producten

Jouw budget op maat

Gebruik onze online applicatie "MijnBudget" en bereken zelf het budget van jouw project.

MijnBudget

Budgetvoorbeeld

vrijstaande woning

Getuigenis

Een zeer goede ervaring gehad met Easykit. We hebben 3 maanden over onze installatie gedaan en met de begeleiding ging dit zeer vlot. Zowel de instructieboeken,…

Lees meer getuigenissen

Slimme zelfbouw

Zelf je Verwarming installeren in een aantal eenvoudige stappen.

Lees meer

Het materiaal dat we aanbieden is van gerenommeerde merken.

  • Daikin
  • Ubbink
  • Duco
  • Niko
  • Thermoduct
  • Bulex
  • Henco
  • ACV