Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Maak je afspraak in één van onze 12 toonzalen.

Zoek een toonzaal in je buurt

Bulex, zuinige en betaalbare condensatie ketel

Bewezen technologieën en hoogwaardige materialen
De ThermoMaster is een condensatieketel van de nieuwste generatie en is uniek in zijn soort. Deze compacte ketel werd ontwikkeld volgens de meest recente en bewezen technologieën. Volledig vervaardigd uit hoogkwalitatieve materialen, zoals gietaluminium/silicium voor het verwarmingslichaam en inox voor de sanitaire warmtewisselaar, zorgt deze ketel voor een hoog rendement en biedt hij levenslang comfort. Het feit dat je maar liefst 10 jaar garantie krijgt op het verwarmingslichaam is hier het beste bewijs van.

Efficiënt in verschillende toepassingen
Met vermogens van 18, 25 of 30 kW voldoet de ThermoMaster combiketel aan heel wat verwarmingsbehoeften. Met zijn sanitaire doorstromer van 25, 30 of 35 kW geniet je van een basis sanitair warmwatercomfort van 14,5 tot 20,2 l/min. Dankzij de WarmStart-functie, produceren de combiketels ThermoMaster binnen de 2 seconden warm water. Bij een gemiddelde ketel is dit 6 seconden. De ThermoMaster bestaat ook in een soloversie (enkel verwarming) met een vermogen van 30 kW die je eenvoudig combineert met een warmwaterboiler van 70 tot 200 liter voor maximaal sanitair warmwatercomfort.

Eenvoud en compact
Bij de ThermoMaster ligt de focus op eenvoud. Dat merk je niet alleen aan het strakke design, maar ook aan de eenvoud en het gebruiksgemak van het digitale display. Bovendien werd deze ketel zo ontworpen dat alle componenten van vooraan toegankelijk zijn, waardoor hij heel eenvoudig te onderhouden is. Dankzij zijn compact formaat is deze ketel heel eenvoudig te integreren in iedere woning.

Intelligent en van op afstand te besturen
Regel je ThermoMaster op een intelligente manier door hem te combineren met een slimme regeling zoals de MiGo of MiPro en hun bijhorende applicatie. Het brengt je heel wat op, want je kunt zo maar liefst 35% besparen op je energiefactuur.

De ThermoMaster laat je besparen
Om nog meer te besparen op je energiefactuur, kun je de ThermoMaster eenvoudig combineren met de zonneboiler HelioSet of de Bulex warmtepomp GeniaAir.

 

 

Hoe zelf je gasleiding plaatsen?

Onze producten

Verwarming
Alle producten

Jouw budget op maat

Gebruik onze online applicatie "MijnBudget" en bereken zelf het budget van jouw project.

MijnBudget

Budgetvoorbeeld

vrijstaande woning

Getuigenis

HEEL TEVREDEN! De monteur heeft zeer proper en snel werk geleverd!

Lees meer getuigenissen

Slimme zelfbouw

Zelf je Verwarming installeren in een aantal eenvoudige stappen.

Lees meer

Het materiaal dat we aanbieden is van gerenommeerde merken.

  • Bulex
  • Daikin
  • ACV
  • Henco
  • Superia
  • Stelrad
  • Thermoduct