Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Maak je afspraak in één van onze 12 toonzalen.

Zoek een toonzaal in je buurt

Easykit, jouw RESCERT installateur! 

 Wil je in aanmerking komen om een premie te krijgen voor je zonneboiler- of warmtepomp dan moet je installateur of het bedrijf beschikken over een Rescert Certificaat.

  • Voor de zonneboilerpremie moet de installateur beschikken over het RESCERT-certificaat van zonthermische installaties voor sanitair warm water of voor gecombineerde systemen.
  • Voor de warmtepomppremie moet de installateur in het bezit zijn van een RESCERT-certificaat voor warmtepompen of ondiepe geothermische systemen.

Easykit zal de verantwoordelijkheid voor de kwalitatieve uitvoering van de gesubsidieerde installatie op zich nemen. Ons certificeringsnummer zal dan ook op het premieaanvraagformulier vermeld moeten worden.

Indien de uitvoerende aannemer niet over een certificaat van bekwaamheid beschikt, dan dient hij of zij zich te laten bijstaan. Dit kan door een extern installateur of keuringsorganisme, telkens in het bezit van een RESCert-certificaat van bekwaamheid, die de goede uitvoering van de installatie valideert. De uitvoerende aannemer zal vervolgens het certificeringsnummer van deze derde partij op het aanvraagformulier moeten vermelden.

Bij Easykit ook hier geen extra kosten voor een extern keuringsorganisme.