Welkom bij Easykit! het is nu

Welkom!

Je bent meer dan welkom!
Maak je afspraak in één van onze 12 toonzalen.

Zoek een toonzaal in je buurt

Zet je dromen op papier

Bouwen en verbouwen is altijd een beetje avontuur. Maar met Easykit aan je zijde vind je altijd je weg. Het belangrijkste is dat je zelf goed weet waar je naartoe wil. Het kan zijn dat dat voor jou in het begin nog niet duidelijk is. Dat is niet erg. Wij geven je graag advies en helpen je zo de juiste weg te vinden.

Het beste hulpmiddel om je wensen duidelijk in kaart te brengen, is het bouwplan van je woning. Als je dat niet hebt, maak dan zelf een schets. Zorg ervoor dat die schets de verhoudingen respecteert. Teken bij voorkeur alles op een schaal van 1/50, d.w.z. 2 cm op de schets komt overeen met 1 m in de werkelijkheid. Maak voor alle niveaus een aparte schets: de kelder, het gelijkvloers en de verdieping(en). Duid aan waar de cv-ketel, de aardgasteller en de waterteller staan.

Geef elke kamer een naam en duid de volgende gegevens aan:

  • alle deuren met hun draairichting
  • de lengte, de breedte en de hoogte van de ruimtes
  • de afmetingen van alle ramen, inclusief de afstand tussen vloer en tablet (BW)
  • de plaats waar je een aftappunt voor watertoevoer voorziet. Gebruik rood voor warm water, blauw voor koud water en groen voor regenwater
  • de plaats waar je een radiator voorziet

De elementen van het sanitair en van de elektrische installatie teken je met symbolen (zie afbeelding hierboven). Verbind alle lichtpunten die samen aangaan met mekaar en geef aan met welke schakelaar(s) ze bediend worden.

TIP!
Je hebt online tools waarmee je eenvoudig en snel je bestaande woning digitaal kan uittekenen.
SWEETHOME3D - MAGICPLAN